Gastronomia

Evocar la vida a l’aire lliure. Asseure’s sota el cel per menjar, envoltats d’aire, d’arbres, de visuals, sense perdre el misteri que guarda el recinte.

Una cuina de l’estacionalitat i del paisatge rural de la Garrotxa; sòbria però essencial; austera i humil però intuitiva, íntima i autèntica. Una cuina que ha d’aconseguir ser el reflex de la nostra manera de ser.

La gastronomia de la chef Fina Puigdevall, dues estrelles Michelin, se suma a la signatura de RCR arquitectes, Pritzker Prize 2017, i junts ofereixen una experiència de somni per a la celebració del teu casament.

 

L’equip de Les Cols restaurant proposa una cuina dues estrelles que s’adeqüa als gustos i a les necessitats. Situats a poc més d’una hora de Barcelona i a 40 minuts de Girona disposem de tres espais que, cada un amb les seves característiques, responen als conceptes que identifiquen al projecte de Les Cols evocant l’essencialitat de l’experiència.

Escull el teu menú

Aquesta és la nostra proposta de menú, inclou aperitius, barres de degustació amb productes artesanals, barra de vins i gintònics i fins a cinc menús per escollir adaptables a les teves preferències.

picto_menu
Menú 1
picto_menu
Menú 2
picto_menu
Menú 3
picto_menu
Menú 4
picto_menu
Menú 5