Carpa

Espai per a celebracions

Evocar la vida a l’aire lliure. Asseure’s sota el cel per menjar, envoltats d’aire, d’arbres, de visuals, sense perdre el misteri que guarda el recinte, de formar part d’un lloc, el mas Les Cols.

Evocar l’essencialitat. Evocar el futur. Evocar el temps. Apreciar el transcurs de les hores, el sol, els núvols, la pluja, la foscor, la lluna. Tornar a sentir aspectes de la natura que es donaven per oblidats.

On vulguis

Servei de càtering

Portem la gastronomia i el servei de Les Cols restaurant a l’espai que vosaltres desitgeu. Elaborem una proposta de càtering personalitzada per al vostre esdeveniment.

L’equip de Les Cols restaurant ens desplacem portant la gastronomia de dues estrelles i el servei més professional. Clica aquí per a més informació.

Sol·licita informació

en el següent formulari

He llegit i accepto la política de privacitat.

D’acord amb la Llei de Protecció de Dades, l’informem que les seves dades seran incloses en un fitxer, propietat de Les Cols Restaurant, S.L., amb domicili a la Ctra. de La Canya, s/n (17800 Olot), per tal de poder-li oferir informació sobre els nostres serveis. L’informem també del seu dret d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació de les seves dades personals.

Contacta

amb nosaltres

Mas les Cols

Ctra. de la Canya, s/n

17800 OLOT (Girona)