Casaments

Intento relacionar cada instant amb la bellesa i viure amb intensitat cada moment. Són les petites coses les que m’omplen de felicitat i m’apropen a l’essencialitat.

 

Fina Puigdevall, xef de Les Cols restaurant**

A Les Cols restaurant oferim celebracions exclusives a mida i personalitzades per tal que gaudiu d’un dia inoblidable. Si ho desitgeu us acompanyarem en tot el procès i programarem aspectes essencials com el marc on es desenvoluparà; la proposta gastronòmica; la sensibilitat i gust en l’ambientació i el clima que es pretén crear; la regularitat i garantia que ens mereix l’establiment.

 

Evocar la vida a l’aire lliure. Asseure’s en el porxo a menjar, envoltat d’aire, de plantes, d’aromes, de visuals, sense perdre el misteri que guarden les parets gruixudes.

 

Evocar la sensualitat. Submergir-se en un món replet de cava, de cortines vegetals, de filtres insinuants, de cadires en flor.

Evocar l’art culinari. Sobre un suport neutre llueixen els colors, els sabors, les textures diferents, una preparació cuidada i laboriosa per a un instant de plaure.

 

Evocar el futur. On les imatges virtuals i les reals es confonen i on l’acer substitueix a la pedra, al fang, a la calç i a l’aigua, on l’humit deixa pas al sec.

 

RCR Arquitectes, Premi Pritzker d’Arquitectura 2017

Espai

Carpa

Espai per a celebracions.

Evocar la vida a l’aire lliure. Asseure’s sota el cel per menjar, envoltats d’aire, d’arbres, de visuals, sense perdre el misteri que guarda el recinte, de formar part d’un lloc, el mas Les Cols.

 

Evocar l’essencialitat. Evocar el futur. Evocar el temps. Apreciar el transcurs de les hores, el sol, els núvols, la pluja, la foscor, la lluna. Tornar a sentir aspectes de la natura que es donaven per oblidats.

Gastronomia

Una cuina de l’estacionalitat i del paisatge rural de la Garrotxa; sòbria però essencial; austera i humil però intuitiva, íntima i autèntica. Una cuina que ha d’aconseguir ser el reflex de la nostra manera de ser.

La gastronomia de la chef Fina Puigdevall, dues estrelles Michelin, se suma a la signatura de RCR arquitectes, Pritzker Prize 2017, i junts ofereixen una experiència de somni per a la celebració del teu casament.

 

L’equip de Les Cols restaurant proposa una cuina dues estrelles que s’adeqüa als gustos i a les necessitats. Situats a poc més d’una hora de Barcelona i a 40 minuts de Girona disposem de tres espais que, cada un amb les seves característiques, responen als conceptes que identifiquen al projecte de Les Cols evocant l’essencialitat de l’experiència.

Sol·licita informació

en el següent formulari

He llegit i accepto la política de privacitat.

D’acord amb la Llei de Protecció de Dades, l’informem que les seves dades seran incloses en un fitxer, propietat de Les Cols Restaurant, S.L., amb domicili a la Ctra. de La Canya, s/n (17800 Olot), per tal de poder-li oferir informació sobre els nostres serveis. L’informem també del seu dret d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació de les seves dades personals.

Contacta

amb nosaltres

Mas les Cols

Ctra. de la Canya, s/n

17800 OLOT (Girona)